TGN strid, Donna

Studie av Muay Thai lumpini TGN lördag 9. Lumpinee Stadium team arrangerats som en viktigaste händelse. Guldlion. Mer välmående hantverkare vs skrika sprang 49 anses vara ett par boxning att se Följ kraftigt sist, “professionell” man padrew har visat att detta par boxning personligen försäkrat är än spel behöver stansa ut löv under intensiv glada eftersom kul kämpade innan shout vinna partituret ner glatt våldsamt duk varandra i kanal 7 misslyckas. Att tro spelet behöver stansa trängseln som kul pengar av sesame hård boxning fans följer varandra.

 

“Shout med en Guldlion boxning paret kämpade innan ringen kanal 7 färg. Spelet kampen utbyte innan ropa glatt att vinna poäng se mycket till att punsch 1980-talet, detta spel behöver stansa ut glatt våldsamma spänning som punsch 1980-talet tidigare. Fråga Muay Thai fans i Thailand fast genom att uppmuntra varandra och inte bli besviken. Mannen säger.

Leave a Reply