“Wichit” tar Padreaw folk att heja Thongchai.

Ledamot av provinsfullmäktige orWichitOnglaor beredd att arrangePadreaw människor att komma för watching Thongchai Rattansubancelebrating program efter han har arbetat i 38 år nu. Sedan har numera han minst 50 människor att komma för att titta på detta program. Mu har dessutom rensat området för parkering med polisstationen för att välkomna de flesta av Muay Thai fans att komma för jublande detta program. Sedan kommer det att finnas 2 skåpbilar och 5 motorcyklar till tjänst alla Muay Thai fans runt Royal Plaza gratis också.

 

Dessutom sista onsdagen Thongchai Rattanasuban har informerat nyheter till Muai Siam dagligen med glädje för SuekOneThongChai kan fira för 38 år fungera Thong Chai Rattanasuban av installationsprogrammet för det nya programmet torsdag 14 augusti 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Dessutom med heta nyheter berättade nyligen den välkända ledamoten av provinsfullmäktige i Padreaw eller WichitOnglaor att han kan föra Padrew folk att titta på detta spel för minst 50 människor eftersom detta program är superfight matchen som består av flera master par boxare att kämpa.

 

Därför SuekOneThongChai i historia matchen, ledamot av provinsfullmäktige eller WichitMuengpadreaw har rensat parkeringsplatser med poliserna för Muay Thai fans samt ta hand om bekvämligheten Rachadamnern Muay Thai stadium. , Muay Thai fans ska ta bilar att parkera Plaza center. Dessutom förbereda MU fortfarande 2 skåpbilar och 5 motorcyklar att serva all Muay Thai fans Rachadamnern gratis, fans det Muay Thai i Thailand inte kan vara orolig för parkeringsplatser även om det är trångt för dem att skapa ny historia av boxning cirklar.

Leave a Reply