“Man” rekommenderar inte för att missa den populära ett.

Man vill Padraew övertyga Muay Thai fansen att titta på en av andra par boxare i framstående Airprogram denna 19 September 2014 väl på grund av deras fördelar. Dessutom kommer vara det Kwanfahnahdam eller Prakaiphet J.S.P., som har stora storlek, med undantag för alltid att vara knackade med hård kraft och Yodsila Faretex eller den lilla med knytnäven svår. Men resultatet blir i alla fall eller Praikaiphet kan vara uthärdat med hårda näve i vilken tid, Muay Thai fans ska muntra upp för att veta resultatet matchen 118 pounds.

 

För framstående Air program sändes denna 19 September 2014 Lumphinee, har advokat Toi framstående luften och lagarbetet gjort listan över master par boxer mellan Satanfa Sakami med Jamesak Sakburirum och den andra par boxaren mellan Praikaiphet J.S.P. med Yodsila Faretex samt par boxer eller Mafiangnoi T. Phakin inför Phetluakyod Sorchor Toipadreaw Khunphan Kertchareonchai med Chamuakphet Chitmuengnon, Nuengsiam P.K. Sanchaimuaithaiyim inför Knotmai A. Nittayaporn, Sia Paranchai med Onemeechoke Phuhongthong och Chocho S. Pluabphlanarai åt med Khunharnlek Kertchareonchai.

 

För en av andra par boxare avslöjade Man Padreaw eller advokat Toi att han vill Muay Thai fans att muntra upp väl på grund av deras fördelar; till exempel, Praikaiphet J.S.P. som har stora storlek, med undantag för hans svaghet och Yodsila Faretex, som har små, förutom näven hårt. , hur mycket Praikaiphet har utstått hårda näve i 118 pounds är beroende en jublande Muay Thai fans bara.

 

Man visade att för denna match 118 pounds, det finns fördelar olika sätt; till exempel Praikaiphet eller stor storlek, med undantag av svaghet och Silalek eller liten storlek, med undantag för hårda näve. Sedan bör det muntra upp för att förutsäga förlora och vinnaren en med quaranteeing av funniness naturligtvis.

Leave a Reply