Noi vill fråga domarna av kanal 3 inte att se endast till priset av boxer.

Noi eller Phinsinchai eller tidigare av välkända boxare frågade domarna av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium att titta på strategin att par boxer utan att titta priset för bekämpning av varje av dem endast som tidigare matcha att han accepterat för att förlora känslan.

 

Noi eller Phinsinchai eller tidigare av välkända boxare avslöjade att reportrarna av Muai Siam att det finns många tillfällen att Thepsuthin Phumphanmueng har kämpat Om Noi Muay Thai stadium med lika prestanda med sin par boxare, men han är alltid förloraren av matcherna. Sedan, det sätt att han kan möta med Tengneng Sitchesairuasked i Semi Final omgången av 4 Weber av Suek Chao Muai Thai program denna 13 rd September 2014, han vill att domarna av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium att titta på strategin att par boxer utan att titta priset för bekämpning av varje av dem bara som tidigare matcha det accepterade han för att förlora känslan.

 

Noi Berkreak sa att det är som att sätt på grund av att förlora spelet i varje gång med en bra strategi. det är beroende av priset som slåss för varje boxare att fatta ett beslut av domarna, han har förlorat känslan mycket eftersom det är betydande tid för hans boxare att passera in i finalrundan. Således bör det bästa hänsyn till domarna av denna Muay Thai stadium att titta på varje boxare strategi också.

Leave a Reply