“Panphayak” kan passera in i nästa runda definitivt

Den Surgeant Tik eller Hassada Pheawkham eller big boss Sitchatik boxing Camp är verkligen övertygad om att Phanphayak Sitchatik kan passera in i djupare runda av Shell Muai Ribula boxning runda säkert.

 

Den Surgeant Tik eller Hassada Pheawkham eller big boss Sitchatik boxing Camp har avslöjat hans sinne för att reportrarna av Muai Siam att hans älskade boxer eller Phanphayak Sitchatik kanske visar hans goda form i Shell Rimula boxning runda absolut.

 

Big boss av sitta Chai Tik boxning lägret sade att han har fattat beslut att kämpa i denna runda eftersom han vill förstå mästare för att skapa sin historia för en tid. Det är dock huruvida hans dröm, men han ska det att hända. Sedan, det borde tacka för stödjande laget att förstå honom genom att låta Phanphayak att passera till nästa omgång samt tacka lagarbete av Siam Om Noi Thaiboxning stadion att ge möjlighet för Phanphayak att slåss som hans dröm.

Leave a Reply