Rädd för sämre situation; Kusakorn kunde inte sova.

Commander Wichai Rachanon eller big boss Rachanon boxing Camp har tackade för all den uppmuntran när det gäller att låta Kusakornnoi att glömma av sämre situation tidigare. Dessutom har commander Wichai bekräftat för att göra god kvalitet för boxning cirkla utan missmod absolut. Medan Kusakornnoi har accepterat att inte känna sig somna i natt, undrar han av matchen.

 

Befälhavaren Rachanon eller stora basa av Rachanon boxing camp har postat sin facebook efter Kusakornnoi har förlorat spelet Kengkhla med 1-2 poäng som master par boxaren av Suek Kertphet den sista matchen Lumphinee Muay Thai stadium. Sedan finns det människor i boxning cirkla till pressen som och inlägg facebook att uppmuntra Kusakornnoi för glömma den värsta situationen inklusive uppmuntrande Rachanon boxing Camp som alltid skapar bra saker av boxning cirkeln att köra aktiviteten ytterligare. Sedan, accepterade han att alla gånger detta boxning läger har inför mycket värre situationer, han inte kan vara deprimerad säkert för att göra god kvalitet cirkeln boxning och Muay Thai fans continouslly efter att ha fått en hel del uppmuntran från alla att ha mycket lycka.

 

Medan Kusakornnoi har postat sin facebook efter att ha förlorat spelet i den sista matchen att acceptera att han inte kunde sova inatt på grund av undrar av matchen. Han vill be om ursäkt de Muay Thai fans som piggade upp mig, men han har gjort sitt bästa utan flyr. Slutligen vill han säga att han är ångerfull, men han vill ändå kämpa med tålamod ytterligare i detta boxning cirkel efter att ha fått en hel del uppmuntran från Muay Thai fans som han ska tacka för alla.

Leave a Reply