“Rittidate” har reformerat hans namn.

Lärare Chu eller Phayung Raksat är riktigt säker som Korat skolan skulle kalla för hans gamla öde efter han har beat från sista matchen; men nu har han kommit tillbaka att kämpa för nästa match utan sviker till fans Muay Thai i Thailand samt att förlora sitt jobb.

 

Lärare Chu eller Phayungsak Raksat eller teamwork Keela Korat skolan har avslöjat hans sinne för att reportrarna av Muai Siam efter Sia Bu Muengphet fört Rittidate av Keela Korat skolan att slåss med Thuanthong Phayakmuengchon i Suek Muai Thai Lumphinee Thaiboxning stadion lördag 30 augusti 2014 Lumphinee Ramintra Thai boxning stadium. Dessutom har nyligen Rittidate kommit tillbaka till appellen för hans gamla öde efter han har varit beat från förra matchen, men han skulle inte vilja förråda Muay Thai fans i Thailand och att förlora sitt jobb.

Leave a Reply