“Chakung” har inte tid att ta hand om boxare; Han informerade orsaken att tilldela arbete till en annan.

Surgeant Kung Sampran har bekräftat att han inte har tid att ta hand om boxare, han har fatta ett beslut för att låta sin boxare i Muay Thai lägret vara arbetet av läkare Phirom Chareonphat, som älskar boxare att titta av redan. Sedan, någon Promotorn vill ta boxare av sitta Chakung Muay Thai camp att bekämpa kan kontakta till läkare Phirom direkt.

 

Surgeant Kung Sampran eller stora basa av Sitchakung Muay Thai träningsläger avslöjade att reportrarna av Muai Siam som tidigare han har tid att ta hand om boxare, han har gjort ett beslut att låta sin boxare i Muay Thai läger som tas ut av läkare Phirom Chareonphat, som älskar boxare att titta av redan efter att ha talat med läkare Phirom Chareonphat. Således, om någon Promotorn vill göra listan över alla boxare i Sit Chakung Muay Thai camp kan kontakta till läkare Phirom direkt.

 

Den Surgeant Kung sade att i det förflutna som han inte har tid att ta hand om hans boxare, nu har lät han sin boxare i Sit Chakung Muay Thai camp som tas ut av läkare Phirom efter att ha talat med henne. Som ett resultat är hon redo att ta hand om dessa boxare på grund av sin tid och att se att denna läkare älskar att ta hand boxare. Slutligen, någon Promotorn vill föra boxare att slåss i någon match kan kontakt med läkare Phirom omedelbart efter att han har tilldelats arbete för henne redan.

Leave a Reply