Muntra upp “Sarawut”, du bli inte besviken.

Tee Suwan är verkligen säkeratt Sarawut Phithakphapadang kan kämpa för att ta tag i mästare i 112 pounds kanal 7 boxing stadium med Tai Singphathong i Suek Muai Thai Ched Se denna söndag 28 September 2014 kanal 7 utan att göra Muay Thai fans av kanal 7 och Phitakphapadang boxning lägret att bli besvikna för säker.

 

Tee Suwan sa efter Chun Kertphet kan medföra Sarawut Phitakphapadang att möta med mästaren 112 pounds av kanal 7 eller Pentai Singphathong som den andra par boxaren Muai Thai Ched Se programmet denna söndag 28 September 2014 kanal 7 att nu Sarawut Phitakphapadang har förberett sig väl på grund av sin väntar en lång tid att förstå mästare. Sedan, efter att han har känt att han kanske har chansen att ta tag i mästare i kanal 7, har han betalat uppmärksamhet mycket. Tidigare har han å andra sidan, övervinna Tai innan, i denna tid som han inte är säkeratt göra besviken till Muay Thai fans av kanal 7 eller ens själv säkert.

 

Tee sa att han har vunnit Tai när tid Rachadamnern Muay Thai stadium även i den första omgången är poängen 1-5. Men slutligen han är vinnaren av matchen, i denna match kan han låta Muay Thai fans känner blå för säker. Dock accepterar han att Tai är den hårda boxaren att bekämpa tålmodigt utan att göra den Muay Thai fans Känn beklagar. Slutligen vill han alla att muntra upp honom att slåss i djupet runda med roade dem också.

Leave a Reply