Om hans boxare inte är redo, kanske basa av Ch. Khao tillåter inte honom kampen.

Chan Chalard Thongdee vill Muay Thai fans i Thailand att känna sig bekväm efter tittar på boxare i hans Muay Thai läger av Ch. Khaoyuha in i thaiboxning stadion, vilket innebär att hans kropp är helt perfekt. Dock om sin kroppskondition är inte perfekt, kan han inte låta honom inThaiboxning stadion att förlora sin Muay Thai lägrets namn säkert.

 

Chanchalard Thongdee eller big boss Ch. Khaoyuhaisuzu Muay Thai Camp avslöjade att reportrarna av Muai Siam låta Muay Thai fans i Thailand att känna sig bekväm efter tittar på boxare i hans Muay Thai läger av Ch. Khaoyuha in i thaiboxning stadion, vilket innebär att hans kropp är helt perfekt. Dock om sin kroppskondition är inte perfekt, kan han inte låta honom inThaiboxning stadion att förlora sin Muay Thai lägrets namn säkert. Å andra sidan, även om han inte är det huvudet Muay Thai lägret, som förväntar sig en stor mängd pengar, förstår han den Muay Thai fans i Thailand väl. Således, det bör inte vara orolig eftersom han kommer att ta hand om detta ämne utmärkt sätt.

 

Big boss Ch. Khao sade att de för boxare i hans Muay Thai läger, har det nya programmet att slåss i Muai Thai Ched Se kanalen sänds söndag 19 oktober 2014 kanal 7 för 2 personer som är Thepnarin inför med Singthong och Saksuriya inför Padsanlek. Således om Muay Thai fans i Thailand visningar denna boxare in i thaiboxning stadion, borde inte de vara oro eftersom det innebär att hans kropp är perfekt. Å andra sidan, har big boss Ch. Khao gjort listan över par boxare med hans själ att vinna boxning goda namn. Således, det borde inte vara berörda.

Leave a Reply