“The boss” vill avsluta problemet utan att konflikten till “Sia Nao”.

Befälhavaren Surakai Chatumat vill inte sänds i nyheterna att förstöra Lumphinee Muay Thai stadium, befallde han varje domare av Lumphinee Muay Thai stadium vara tyst att inte konflikten med Sia Nao eller Wirat Wachirarattanwong genom att låta honom att informera denna nyhet av honom själv. Därför har han bekräftat att han är soldaten att göra allt rätt sätt för att kontrollera alla nyheter klart utan gräl med någon. Sedan, det är som att säga i vilken väg kan besvaras sätt. , det ska inte skylla för organisationen, men han bör göra god nytta till Lumphinee Muay Thai stadium i stället.

 

I förra veckan, Muay Thai fans är intresserade lämna i klagomålet för huvudet domaren av Lumphinee Muay Thai stadium i syfte att information från befälhavaren Surakai Chatumat eller direktören av välfärdsarmén och domarna av Lumphinee Muay Thai stadium om hur du distribuerar kvoter av Lumphinee Muay Thai stadium, särskilt för Suek Muai Thai Lumphinee Kirkkrai som Sia Nao eller Wirattanawong har öppnat upp i 15 år. Dock i senare tid, har Lumphinee utskott inrättats av detta program av sig och hänvisar att detta program är rätt Brissport Company Limited. Dock senare huvudet domaren av Lumphinee Muay Thai stadium har setup utskotten att ha ett möte med Sia Nao genom att ha presidenten eller översten Surin Chanthed: vice direktören av välfärdsarmén och vice chef för Lumphinee Muay Thai stadium att vara domare. Efter det, har en företrädare för Brissports erkänt att detta program bör installationen av Sia Nao eller Wirat Wachirarattanwong och hans lagarbete som tidigare utan att ändra. Dock under de tre månader av Suek Muai Thai Lumphinee Kirkkrai, har arbetet med programmet tilldelats andra för att arbeta också.

 

Även om de senaste 3 månaderna har Sia Moo eller Phuket Weerapon Phanchuai eller något av alla Initiativtagare namn att arbeta i detta team, Sia Nao var inte allvarligt om detta ämne. Men nu finns det namnet honom som förekommer laget, som han redan är bara av promotorn team. Sedan är det inte normalt sätt, särskilt för de ord som förekommer i skrivelsen från chefen för Lumphinee Muay Thai stadium domare, som säger att Sia Nao aldrig att be om hans rätt att installera detta program varje lördagkväll också. Tyvärr, det som överensstämmer med det sätt att de andra ska returnera ett annat program med lämpliga dem; till exempel är det sätt som Chane Muengchon eller en av initiativtagarna bör be om hans rätt att installera varje lördag kvällar också, men allt lugnt som aldrig händer ingenting innan.

 

Dessutom efter reportrar har kontaktat till lagarbete Lumphinee Muay Thai stadium befattningshavare, varje folk inte säga något eller något sätt samt informera tills reportrar har kontaktat commander Surakai Chatumat eller direktören av välfärdsarmén och chefen för Lumphinee Muay Thai stadium, som säger att han inte gillar någon reporter att sända denna nyhet för att låta det sluta. Dessutom vet alla denna sak, han inte skulle vilja göra konflikten eller förstöra Lumphinee Muay Thai stadium goda namn. Han bekräftade dock att han alltid älska denna boxningsarenan förrän nu, och som räkning av soldaten, han har accepterat för falsk och vill vara ansvarig för allt utan skyllerorganisationen. Sedan slog han betraktade alla att stoppa grälade varandra för Lumphinee Muay Thai stadium, och han kan göra sitt bästa genom att uppmärksamma skapa sin bitar arbete ytterligare för att utveckla Lumphinee Muay Thai stadium som en plikt för honom och hans team.

Leave a Reply