Bekräftade “Tengneng” att slå hans par boxare snabbt.

För att minska problemet med pris för lärare Surat Siangloi, bekräftat big boss av Daterat att Kamchab Tengneung Sitchesairung för knackar hans par boxare det enda sättet utan beroende på domarna.

 

Lärare Surat Siangloi eller big boss Daterat boxing Camp visade att reportrarna av Muai Siam som för slutliga runt 4 program för Weber att förstå 500,000 baht, han har bekräftat att sitta Chesairung, som måste att slåss i den sista omgången med Komphetlek Luakprabat eller den gamla motståndaren efter att han har vunnit honom i den första omgången att slå honom i denna tid endast utan baserat poängen för domarna. Sedan för att klippa alla problem, borde det låta Tengneng eller vinnare i alla match att slå hans par boxare endast sätt utan undrar i nästa match. Dessutom bör den acceptera att hans pris är mindre än hans par boxer, han ska slå honom bara för att minska problemet. Men är lärare Surat verkligen säkeratt det kan vara Tengneng att bli vinnare på grund av sin senaste match att slå par boxare för 4 matcher.

Leave a Reply