“Chaphanom” kommer att slåss med “Nichao”

Master Kob eller Thakoon Phongsupha har bjudit in Muay Thai fansen att titta på Suek Muai mannen varje torsdag tåg marknaden rättvis Srinakarin den 6 November bakom Seacon Square börjar med befälhavaren par boxer eller Chaphanom Phobtheeratham inför med Nichao Ch. Kateweena och andra sedan kl genom att titta på gratis.

 

Nu har den varma strömmen kontinuerligt för Muay Thai fans som verkligen gillar Suek Muai Man tåget marknaden Fair sänds torsdag den 6: e November 2014 för 2 kvinnliga par boxers börjar med Tukkathathong Sitsangatid inför med Lucky Oai Pharasombun och Nong Lek Chiebphannana inför Natticha Sitchachat. kommer att det ha manliga par boxare; nämligen Pheanthong Sitkruchiab med Tawanchai Rachanon, Yodkhunsuek K. Kasanon inför Yodphet Sunkeelachalermprakert, Phetthai P. Chaiwat inför Honghern S. Samnchai, Sukpraitoon Kertwinai med Phetaek S. Chairangsee, Isax Sasipraphayim (Svenska) inför med Simon Sitsongpheenong (Svenska), Chaphanom Phobtheeratham med Nichao Ch. Kateweena och Airbus Rachanon inför Superjack tåg marknaden Fair.

 

För detta program finns det tre initiativtagare; nämligen, Thakoon Phongsupha, Khaokarat Faretex och Pompean Sitpomphet att göra listan över par boxare för att bekämpa av 19.00, som Muay Thai fläktar bör inte missa att titta på.

Leave a Reply