Det bör samla lagarbete för att utbilda “Sanit”

Sorchor Suwit Wongwai bryr sig om Sanit Suwit Muay Thai gym, som kommer att möta med Ken M. Undaman, så han skulle vilja samla för lagarbete att träna honom att besegra detta par boxare. Dessutom kan de slåss Suek Rachadamnern Super Fight PPTV söndag 16 November 2014. Sia Sommai är dock riktigt trygg med 100 procent att slåss med funniness.

 

För bra betyg av Suek Rachadamnern Super Fight PPTV, det finns initiativtagarna att ta tur att ställa in programmen genom att göra listan över utmärkta 10,000 baht eller 100,000 baht par boxare att kämpa denna söndag 16 November 2014 av Suek Sommai Sakulmateta att Visa goda resultat inte mindre än andra program. Dessutom måste det superb par boxare att kämpa, som Phetmorakot av Keela Korat skolan inför Khumtrab Suwityim, Chai Sorchor Toipadreaw inför Phetdam S. Sangakarnchang och Ken M. Undaman inför Sanit Suwityim och andra.

 

För Sanit är denna match Sorchor Suwit Wongwai verkligen orolig för honom mycket till kamp med Ken M. Undaman eller den berömda som nu. Sedan, det kanske inte är den lätt uppgiften för honom med svåra näve att kämpa. Alltså, han har samlat lagarbete för att utbilda honom bra för att vara vinnare; medan Sia Sommai Sakulmateta är säkeratt detta par boxare kan kämpa med nöjen på grund av deras bra fördelar.

 

SIA Sommai sa med tillförsikt att för Ken och Sanit, alla av dem har sin egen fördel; men även om Sanit har hans bättre form. Å andra sidan, han kan inte vara pga av Ken också när det gäller vinna honom.

Leave a Reply