“Saenchai” kommer att kämpa i kinesisk boxning “Mit” ändra listan

“Den stora boxaren av Sarakam” Saenchai P.K.Saenchai Muay Thai Gym är mycket populär, kinesiska arrangören boka honom att kämpa i 12 December så han inte kan kämpa med O kyckling fem stjärnor i Gym i Wanmitchai + Petchwised i den stora matchen den 24 December på Rajadamneoun stadium. Mr.Nao har ett grönt ljus för honom och för personalen att ändra listan till en stor match också.

 

Den stora matchen i Wanmitchai War + Petchwised den 14 December på Rajadamneoun Muay Thai stadium, främjare Mit Nakorn med “Båt” Natdet Wachirattanawong och stavar som en intressant lista redan. Den viktig matchen är Petchbunchu F.A. koncernens kampen med Yodwicha P.bunsit i vikt 138 pounds är den ursprungliga andra matchen O kyckling fem stjärnor i gymmet har en hämnd match med “Den stora boxaren av Sarakam” Saenchai P.K.Saenchai Muay Thai Gym i vikt 132-135 pounds men Saenchai löfte att kinesiska Promotorn för resor att slåss i 25 September så han har att frånträda denna match. Mr.Nao har en grön lampa och ordning personalen att ändra listan till en stor match samt av satt O slåss med Chamuangmhek S.yupinda i vikt 135 pund, nästa match är Superlek W.sangprapai kamp förlora vikt med Kaimukkao S.Kiattiwat i vikt 126-128 pounds med många topp boxare i varje vikt.

Andra matchen i detta program som efter Superlek W.sangprapai kamp förlora vikt med Kaimukkao S.Kiattiwat, Pornsaney Monchai kampen med Rungpetch kyckling fem stjärnor i Gym, Thong Puideenaidee kamp med Bangphilnoi 96 Peenang, Songkom Sakhomseen Muay Thai läger kamp med Detsakda Songpeenong, Yothin Sagaethong Resort kamp med Fahseethong T.Tepsuthin i vikt 114 pounds, GradeA SinB Muay Thai slagsmål med Petchsongmeoung P.K. Kiattawan och Sokkragib W.jakapan kamp med Leampetch Sandpon.

Leave a Reply