“Sia Num” skvallrade Muay Thai fläktar för att komma för muntras upp.

SIA Num Topking boxning har bjudit in thailändska Muay Thai fans att skicka uppmuntran till Thai boxare leder vid Bua Khao Pakornthongchai och Sansatan, som kan för att kämpa i Suek Superfight Frankrike lördag 15 November 2014 kanal 7 thailändska formella tid mellan 10 p.m. 30 1:30 a.m. utan att förlora någon säkert.

 

För den nya aktuellt av Suek topp King World Series of den andra våningen sändningen 15 November 2014 Frankrike kanal 9 thailändska formella tid mellan 10 p.m. 30 1.30 Arwidsson, finns det 4 par boxare att kämpa i detta program leder av Buakhao Banchamek med Steve Mozon eller den australiska boxare efter Korn P.K. Sanchai Muai Thai Yim inför med Jimmy Wiannok , Thongchai Sitsongpheenong med Dejimmy Kulibali och Sansatan S. Suradate inför Delan Salwadon. Nyligen, bjudit Promotorn thailändska Muay Thai fans att skicka uppmuntran till thailändska söder boxare utan att göra besvikelse för alla. Dessutom i den sista matchen av Top King Vitryssland Thai har boxare blivit vinnaren av matchen att vänta på att greppa mästare. Sedan kan det finnas ytterligare 4 boxare att förstå mästare i nästa match genom att se till att Thai boxning arts sprids över hela världen.

Leave a Reply