Efter kontroll Sangmanee blod, är det säker att förgiftas.

Läkare av Wallin sjukhuset bekräftar att efter den älskade boxaren eller Sangmanee S. Thianpho har kontrollerats sitt blod, det var hittade sömnmedicin till lugnande medel honom. Sedan, efter att ha tagit en titt hans symtom, konstaterades det att det är för sent att behandlas av läkare för mer än 30 minuter. Sangmanee kan sedan ha svår sjukdom tills tas bort hans namn i denna cirkel. Dessutom kan personen att ta emot denna kemikalie har njursvikt, men nu är han återhämtat sig från svår sjukdom att komma tillbaka hem. Å den andra, är Sangmanee verkligen säkeratt han har blivit förgiftad med undrar om när att bli behandlad som detta sätt. Likaså har vissa människor anser att detta sätt inte kan innebära med att vara förgiftade på grund av mindre bevis. Medan Litunent Ood har försökt att kontrollera uppgifter i detta ärende att samla de flesta information att låta fans Muay Thai känner sig mer bekväm.

 

Efter Sangmanee S. Thiangpho har förlorat poäng till Thanonchai T. Sangthiannoi i Suek OneThongChai sista måndagen i 1: a December 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, hans lagarbete har tagit bort stoppning och boxning kastanj till intervju med reportrarna. Dock innan till badrummet för att duscha kroppen, Sangmanee har känt sig yr och svimmade marken i nästa tidsperioder. Sedan de nära vännerna som Daewangkarn och Phetsuriya Singwangcha har gjort honom till doktorn i tid. Senare, doktor Rachadamnern Muay Thai stadium har tas om hand i grundläggande sätt, och har sett symtomet convulse med handen inte rak och bita tungan. Således, de har lagt sked och skickar till Westling sjukhus omedelbart. vägen, har Sangmanee varit chockad utan medvetande, hans föräldrar och Litunent Oud eller Suttichai Thianpho och domaren eller Tanong Phumphanit brukade kalla hans namn att minnas hans medvetande hela tiden. Efter det, när man anländer till sjukhuset, han har gått in till akuten snabbt. Sedan läkaren har använt stöd för att låta honom bättre, men Sangmanee har fortfarande sin inte medvetande och känna yrsel alla gånger utan som normalt sätt. Slutligen har läkaren kollade hans Uria och hittade kemiskt som transiquiller utan att veta vilken typ. Sedan kom de till specifika läkaren att kontrollera just för att informera inom 4 veckor.

 

Med detta fall har läkaren Westling sjukhus informerat föräldrar till Sangmanee att det är för sent att komma fram till sjukhuset för att avhjälpa honom i 30 minuter, vilket är farligt för sitt liv har njursvikt. I den nästa dagen i morgon sista 2: a December 2014, har läkaren gett saltlösning som vanligt på grund av sitt funktionshinder att konsumera mat. Han har senare varit röntgen och tas om hand nära med sin bättre ansikte och hans klagar över att ha yrsel.

 

samma sätt, har läkaren informerat ytterligare att symptom Sangmanee bör tas om hand av lagarbete av läkaren att ta en vila för att följa upp hans symptom och väntar in hans kemikalie i hans kropp fram till ett beslut att ta en paus tills när. Sangmanee bör därför ta en vila att titta hans symptom här tills hans känsla i ett bättre sätt eller återställa med allvarliga symptom.

 

För föräldrar till Sangmanee eller Nukan Sittidate och Pensri Sittidate, de har rapporterat till reportrar med gråten som för dem förlora i Sangmanee eller hans barn är den sport spelet. Men för hans barn symptom att förgiftas är farligt för sitt liv, och de har aldrig tänkt detta dåliga villkor att hända för honom innan. Dessutom sa de att om hans barn har behandlats av läkare senare än denna tid, kommer den lämnade bara hans namn utan hans liv. Således, de skulle vilja hitta den onda personen att fungera som detta sätt och skulle vilja att han tycker synd om boxer, som är tacksam att kämpa för att tjäna pengar till sin familj. Dessutom de accepterade att fattiga och för detta fall, de kan inte sova och känns stressigt och att låta alla att känna känna sympati för dem också.

 

Senare har Sangmaneee fortfarande ansiktet fortfarande efter att ha tagit en vila bosatt att igår kväll när de tävlar med sin par boxare den andra omgången, han kändes konstigt utan att tänka något. Dock senare kände han om skakar hans ben och sin medvetslöshet förrän inte kan lösa speletPå samma sätt, han vet inte att han kan stå fram till slutet av spelet vilket sätt, men efter att han har avslutat från striderna och hans lagarbete har tagit bort hans paddling, han kände sig yr innan det har dusch och förbereda sig för att lämna hemmet. Sedan kan inte han komma ihåg något och har medvetandet igen medan du bor sjukhuset.

 

Men för Gud spåmannen som räkning av Muay Thai fans eller Mo Seng Kolok avslöjade han att som hans visning av slagsmål för den älskade boxer eller Sangmanee S. Thiangpho, det märkte att det inte finns någon abnormitet med det normala sättet att pengar till honom också första i fjärde omgången. , är det inte normalt sätt att förgiftas på grund av bevis 100 förgiftad par boxare med normalitet att inte betala pengar till dem. Således, i denna situation var det konstigt med hans förvirrande och inte förstå också. Dock har han märkt av tirednessen av Sangmanee den sista Muay Thai turnering, möjligheten att förgiftas kan uppstå med sin lite undrar om utbetalning av pengar till honom. Å andra sidan, är detta bara hans åsikt utan även av andra åsikter på grund av hans inte att veta också.
Nyligen, natten sista tisdagen i 2: a December 2014 21.00, har Nuka Sittidate och Pensri Sitidate eller föräldrar till Sangmanee fört sin son från sjukhuset att stanna hemma efter tillåts av doctor. Nu, Sangmanee mår bättre och vänstervågor för bara lite yrsel. Bollen har sedan, berättade reportrar att sin kroppskondition är fortfarande bättre, utom hans trötthet. Tag, han har chockat efter målgång från kämpar för sin match, och det kan bli följden av giftet. Sedan bör det tänka att rapportera denna information till polisen, men föräldrarna till honom och chefen för boxning lägret eller lituneunt Oud eller befälhavaren Suttichai Thiangpho har tagit om hand om ärendet. Å andra sidan, läkaren har uppmanat Sangmanee att kontrollera sin kroppskondition igen i 9: e December, den litunent Oud tilldelar för lagarbete att kontrollera denna nyheten om detta par boxare just för att hitta orsaken till hans convulse.

Leave a Reply