Inte ta Yodkhunpon för givet.

Su Sak eller Tawee Niranrat har varnat för Muay Thai fans inte för att leta efter beviljat av Yodkhunpon Sitkrongsang Extraco även om han inte är överst att förstå för mästare. Han har dock lucky charm att passera in i nästa omgång mycket.

 

Susak Tawee Niranrat eller stora basa av Sakniranrat sa efter Yodkhunpon Filmkrongsang Extraco har övervunnit poängen för Morakot Khomsaimai i den första omgången av sista match att passera in till Semi Final runda av 11st Fukthiangroup framgångsrikt i Suek Chao Muai Thai Om Noi boxing stadium som han vet väl att Yodkhunpon inte upp i denna runda. Han vill dock varna Muay Thai fans att inte ta för givet för Yodkhunpon Filkkrongsang Extraco eftersom detta boxare har hans lucky charm att vara vinnaren av denna boxning cirkel mycket. Dessutom sa han att Yodkhunphon har sin lycka att vara vinnaren av programmet, Muay Thai fläktar inte bör ta honom för givet även om han är i det fjärde frodigt av alla.

Leave a Reply