“Maepranoam” kan ge för 50,000 baht till den bra.

Den kvinnliga chef heter Ulphatorn har bekräftat för svåra par boxare av Suek Chao Muai Thai sänds lördag 27 December 2014 kämpar Siam Om Noi Muay Thai stadium, att 50,000 baht får från Namprikphaomaepranoam företag säkert specialpris. Således bör det bästa beaktande huvud boxning lägret för att låta varje boxare att slåss med full prestanda att specialpris från Namprikphaomaepranoam företag naturligtvis för att vara den nya året gåvan till den par boxaren med inte inbegriper med utför avgiften.

 

Den kvinnliga chefen Ulphatorn eller för Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium avslöjade att han har bekräftat att svåra par boxare i Suek Chao Muai Thai nyårsafton för sista lördagen 27 December 2014 Om Noi Muay Thai stadium 50,000 baht från NamprikThaimaepranoam. Dessutom bör det bästa beaktande huvud boxning lägret för att låta varje boxare att slåss med full prestanda, när dem båda kan slåss med funniness, detta företag kan ge denna specialpris för dem säkert som det nya året gåva för att skicka uppmuntran till boxer. Dessutom kommer detta vara det första året att detta pris till den bra med inte inbegriper med utför avgiften.

 

Kommittén av Siam Om Noi Muay Thai stadium sade att varje par boxare kan slåss med mest underhållande i Suek Chao Muai Thai nyårsafton lördag 27 December 2014, Namprikphaothaimaepranoam kan ge specialpris för att vara den nya året gåvan att skicka uppmuntran till varje par boxer med 50,000 baht med inte inbegriper med utför avgiften. Därför, det beror hur roligt det är att 50,000 baht för var och en.

Leave a Reply