“Max” är ständigt att skapa tro.

Max Muai Thai är i vackra vägen för att framhäva tro kraften i Muay Thai fans av, dessutom nu man sänder programmet denna söndag 16 November 2014 för Muai Thai Live CTH genom Max kanalen Sport 55 mellan 8.3011.30. samtidigt. Dessutom blir det Chatui Sangmorakot att föra Akkaradate i Rajbhat Chombueng by University för åt med Mastius Parira från Brasilien för att leda par boxaren av detta program.

 

För Max Muai Thai sänds Sukhumwit 42, Central Pattaya i provinsen Chonburi, det var setup i den vackra vägen söndags 9 November 2014 bland annat för att få den mästare av förman boxningen runda turnering fullt i 4 boxning arenor; nämligen Usafe Bekhanem från Belgien att passera in i finalrundan med Kanongsuek Chuwattana, Chanchai Sititisukkato och Aekchanachai av Bangkok Thonburi university. Men detta program kan ställas in i nästa gång kontinuerligt av sänder denna 16 November 2014 att låta Chatui Sangmorakot för att visa sin form igen, och det kan sändas CTH Max Sport 55 mellan 8.3011.30. leder som vanligt av master par boxer eller Akkaradate av Rajabhat Chombueng by University att möta med Mastius Parira från Brasilien.

 

För listan över stödja par boxare, finns det Rungsaklek K. Kasanon inför Mencher Fedla, Palangchok av Rajabhat Chombueng byn universitet inför Farbrick Talnol, Phetchombueng S. Samrandate med Andrew Doy, Phetmeungya Sudsakorn Muaithaiyim inför med Alexis Phetsaman, Anuchit Maxsportyim inför Karl Hotter och Rambo Kertkriangsak inför med sa Sityodthong.

Leave a Reply