Puinokphakhang Muay Thai turnering är det i den varma strömmen.

Puinokphakhang Muay Thai turnering sänds Chitmuengnon boxing stadium, har varje par boxare kämpat med funniness i alla matcher. Dessutom denna söndag i 7: e December 2014 av Suek Maemai Muai Thai har lagarbete eller rådjur Kertphet placerat master par boxer för Muay Thai fläktar för att muntra upp mellan Palangchai P. Peannaphat att möta med Sangsakda T. Morsri. Dessutom har dem båda vinnare i förra programmet efter Palangchai har visade hans fräschare form att vinna hans en annan par boxare samt Sangsakda, som har kämpat i harmoniseringstanken sätt att vinna hans en annan par boxare genom att få mycket pengar också.

 

För Suek Mae Mai Muai Thai genom stöd av rådjur Kertphet, han har betonat med master par boxaren av Puinokpakhang Muay Thai turnering mellan Palangchai P. Peannaphat att möta med Sangsakda T. Morsri i 124 pund som rätta för knä boxer slåss med kick boxer att gynna Muay Thai fans mycket allt.

 

För den andra par boxaren blir det den stora boxer eller Yodchingchai Sittikul att möta med landsbygden en eller Datenattapon Sitthongpon samt Chingreadthong Chitmeungnon att möta med Kamphangphet S. Damrongchia och första par boxer eller Designlek Rachanon att möta med Kittichai Satiscd

 

Rådjur Kertphet visade att nu Chitmuengnon boxing stadium är fortfarande den senaste boxning konfigurera varje söndagar. Sedan lagarbetet har gjort listan av underhållande par boxare att kämpa i detta program för varje matcher inklusive av A och Blinjen som favoriseras till Muay Thai fans mycket. Dessutom blir det ett annat par boxare att slåss i spelet; nämligen Palangchai efter att vinna och förlora för varje en gång tid med Sangsakda. Sedan, om Sangsakda kommer att vara vinnare, han kan passera in nästa omgång följande av Palangchai till förmån för Muay Thai fläktar i ljusa TV-kanal Muay Thai fans också.

Leave a Reply