Bara bara säga båt att göra den utmärkt listan över boxare.

Båt eller Nattadate Wachirarattanawong har bekräftat att han är glad att boxaren av Dekwisatekkanongdate att kämpa för förmån för Suek Chao Muai Thai Muay Thai fans. Dock om detta är kravet av Muay Thai fans att ha ett samtal före, borde inte det vara det stora problemet för säker.

 

Dessutom har båt eller Nattadate Wachirarattanawong, som är ung och het Promotorn, också avslöjat att reportrarna av Muai Siam efter bringande den par boxaren från Dekwisatekanongdate program att kämpa för att återvända lycka till Muay Thai fläktar i Suek Chao Muai Thai i slutet av året för att intryck från Muay Thai fans av Suek Chao Muai Thai. Alltså, det ska tack för chefer att ge ära till honom mycket också tacka för varje chef för Muay Thai träningsläger, som har tagit hand om hans boxer bra med perfekt utför för varje boxare. Dessutom känner han glad att Dekwisatekanongdate boxare att kämpa för Muay Thai fans i Suek Chao Muai Thai igen som kravet Muay Thai fansen efter att ha ett föredrag innan utan problem.

 

Båten sa att han tidigare har gjort listan med 1 eller 2 par boxare sammanfogning av ett annat program för andra par boxare. Således har han ingen chans att göra listan mycket som denna gång innan för 4 par boxare tills att få beröm från Muay Thai fans. Således kommer det vara glad om boxare i kanal 3 inte har en annan match att kämpa för att delta i detta program med fullt deltagande av honom och hans lagarbete.

Leave a Reply