“Kai” rekommenderat att initiativtagarna för att ge bonus i slutet av året.

Kai Sitkaewprapon har visat sig att i år, han inte har haft något för Muay Thai fans; men han kommer att göra listan över Watphet Payabkhamphan att slåss med Kotchasarn S. Bunchan i Suek Muai Dee Witheethai denna 21 December 2014 Rangsit Muay Thai stadium genom kanal 11 och det kan garantera att denna match skulle gynna till Muay Thai fans naturligtvis.

 

Kai Sitkaewprapon eller big boss Sitkaewprapon boxing Camp sa efter laget av Muai Dee Witheethai fört Phetphayabkhamphan till fynd vikt med Kotchasarn S. Bunchan kämpa Suek Muai Dee Witheethai för denna 21 December 2014 Rangsit bör att det nya året gåva för Muay Thai boxning fans och hans medlemmar i boxning lägret.

 

Big boss av sitta Kaew Prapon sade att för detta nya året, han inte har haft något för Muay Thai fans, förutom att låta Phet Phayap Khamphan att slåss med Kotchasarn S. Bunchan i Suek Muai Dee Witheethai 21: a December 2014 genom kanal 11. Således kan Muay Thai fans inte bli besviken i detta spel säkert.

Leave a Reply