“Rotlek” har som mål för Bonus att förstå mästare från kanal 7.

Chun Kertphet har beredd att ge bonus för Rotlek Chaotalaythong, som har visat bra form alla tider genom att låta honom att förstå mästare kanal 7. På samma sätt har Kanit Khumprom tackade för projektansökare Chun och Sordang att stödja bra sätt alla gånger.

 

Senaste måndag eftermiddag, hade reportrar uppenbarats från berömda huvudet från Samui Island att hans älskade boxer eller Rotlek Chaotalaythong har vunnit Krangphreenoi Phitakphaphadang kanal 7. Alltså, han är verkligen glad att Rotlek arbete att bli vinnare för varje match även för sin nästan examen från Master Degree. Dessutom Kanit Krumprom har tackat för Chun Kertphet och Sor Dang, som ge vänlighet till hans Muay Thai träningsläger sedan nu.

 

Den berömda ön Samui sade i slutet som han skulle vilja tacka er för den vänlighet till de små Muay Thai träningsläger från Samui Island som räkning av Talaythongboxing lagarbete som har commander Samat Thammaphan polisen beskyddaren av Panom distriktet och honom att ta hand om. kan han inte glömma för favören av Chun och Sordang. Dessutom har går Chun sagt till honom att om Rotlek har visade bra form, han kan ha en god chans att förstå för mästare, som gjorde mig glad. Det är på samma sätt, med tanke på Chun med hans boxare och honom att arbeta som bästa sätt utan att göra någon att bli besviken för säker.

Leave a Reply