“Song” kan återvända lycka till sina Muay Thai fans.

Stor sång eller Thongchai Rattanasuban har bekräftat att inte avsluta från att arbeta; han kan utveckla sig själv till verk igen i nästa år eller 2015. Således Muay Thai fans av Suek en Thong Chai bör förbereda sig väl att titta på för Suek miljoner baht en Thong Chai kontinuerligt verkligen.

 

Thongchai eller stora sång, som alla vet att han är ledare främjare av Thailand sa att han har accepterat att i flera år, han har känt sig desperat från att arbeta i denna cirkel. Men nu känns han bättre att låta Muay Thai fans av Suek en Thong Chai att förbereda sig för att titta på för miljoner baht för Suek en Thong Chai kontinuerligt buttre. Sedan kan Suek en Thong Chai komma tillbaka för att den stora som genom att vara setup kontinuerligt året samt den stora investeringen med alla steg planering. Senare denna 8 januari 2015 blir den första matchen i Suek en Thong Chai och blir det setup igen mars eller födelsedag Celebration av Thongchai.

Leave a Reply