Stöd till “Phetdam” för att vara den goda framtida.

Den nya utmärkta boxaren från Lamplaimat av Burirum provinsen eller Phetdam S. Sangakarnchang har visade vackra form. Nyligen, har han kämpat i miljoner baht för Rachadamnern Muay Thai stadium att övervinna sin par boxer eller Toryodsiam Sorchor Wichitpadreaw för att 1 miljoner baht tillbaka till Buriram provinsen med lindra från undra. Sedan den vackra huvud ladyen av S. Sangakarnchang Muay Thai träningsläger och ägare av Lamplaimat verkstad är verkligen stolta över om detta ämne också som bäst när det gäller att Palangmai grupp lagarbete i denna 2015 för att driva upp hennes boxare för att förstå mästaren i ett annat program också att äran i hög nivå av hennes hängivna och älskar Thai boxning stil för landsbygden Muay Thai träningsläger.

 

Pha S. Sangakarnchang eller vackra ägaren av verkstad uppenbaras genom Muai Siam att hon skulle vilja bäst hänsynen för Palangmai grupp att driva upp Phetdam S. Sangakarnchang denna 2015 vara den välkända säkert. Dessutom har det nu den tidigare mästare eller Nampon PK Peaster O ta hand i detta ämne helt med friskhet av Phetdam efter greppa mästare för att miljoner baht från Torsiam Sorchor Wichitpadreaw i två miljoner baht Rachadamnern Muay Thai stadium. Dessutom att hon att denna 2015 sin boxare kan förstå mästare i ett annat program för att hedern av S. Sangakarnchang boxing stadium igen med quaranteeing inte att göra besvikelse till Muay Thai fans verkligen med förtroende för boxer. Dessutom har senare han vunnit flera par boxare samt.

Leave a Reply