Börja med Muay Thai turneringen miljoner baht 5 börjar kyckling.

För de miljoner baht 5 stjärnor kyckling från Rangsit boxing stadium av Suek Muai Dee Witheethai NBT kanal har det stora programmet igen för par boxare att kämpa i 119-122 pund början denna söndag 22 februari 2015.

 

Sedan, för Rangsit Muay Thai turnering miljoner baht 5 stjärnor kyckling program som det har kommit tillbaka till vara underhållande och spännande igen att kämpa denna söndag 1 februari 2015 genom att välja boxare i 119-122 pund för att gå med i det här spelet enligt skapa det goda arbetet av Phetyindee lagarbete att låta Muay Thai fans att beundra.

 

För boxare i miljoner baht 5 stjärnor kyckling, de kommer att kämpa i 119-122 pund som här följande: för det första linje A som är Phetnakhin W. Sanphraphai, Chingreadthong P. Aiemheng, Phetsongphak Sitchareonthrab, Phetbunsong och Phetchinda följande med linje B eller Phetsongmeung P.K. Kerttawan, Kamponlek Kertkongpon, Rakchai T. Tananchai, Kotchasarn S. Bunchan. Dessutom, programmet börjar detta 22 februari 2015 göra uttalanden för Muay Thai turneringen i denna tid också.

Leave a Reply