Det kommer att ändra den nya sändningstiden på Kanal 5.

Befälhavaren Teung eller Chamnan Chaitan eller huvudet offentliga förhållandet av Lumphinee boxing stadium har avslöjat med den nya politiken av domaren eller BunsantiSansawat om SuekMuai thailändska Lumphinee Kirkkrai Kanal 5 att ändra sändningstid början denna lördag i 3: e januari 2015 vara 10,25-12.00 p.m. samtidigt som SiaNao eller WaratWachirarattanawong kan ta ansvar om fördelen av Brissports aktiebolag säkert.

 

Det är normalt efter börjar det nya året har ryktet om att ändra sändningstiden kämpa kanaler; nämligen kanal 7 att ändra för sändning 4 klockan samtidigt som det kommer att ha nej ändra tiden kanal 11 inte tydlig information kanal 9 och kanal 3 på grund av ingen att bekräfta om denna nyhet. Å andra sidan, kanal kommer att 5 det vara SuekMuai thailändska Lumphinee Kirkkrai ändra den nya sändningstiden eftersom befälhavaren BunsantiSansawat eller domaren Thai Boxing stadium eller commander Tueng Chamnan Chai än eller huvudet offentliga relationen har informerat om du vill ändra den nya sändningstiden redan.

 

Befälhavaren Chamnan visade att Kanal 5 det ändras till den nya sändningstiden naturligtvis börjar lördag 3: e januari 2015 från 10.2512 PM. med styrkande av SiaNaoteamwork eller WiratWachirarattanawong.

Leave a Reply