Om underverk, det kan öppna chans för “Nichao”

Chai Thungsong har accepterat som vid Sangdaew S. Kittichai att slå Nichao Suwityim genom armbågen, Chai har varit i denna situation. Dessutom har han bett sin boxare tills att veta att hans boxare inte höra domarna för att bryta spelet, förutom att låta Sangdaew bo från repet bara. Efter det, Chai har sett för bandet till detta spel igen med slow motion, men han kan inte hitta något onormalt. Sedan, om Nichao har varit undrade om detta spel, det kan göra listan för detta samma par boxare att slåss med varandra genom att få pengar av striderna i 115 pounds lika.

 

Efter Sangdaew S. Kittichai har armbågade Nichao Suwityim eller den master par boxaren av Suek Charumeung i senaste matchen att slås Rachadamnern boxing stadium, har nu lagarbete av Nichao hävdade att det berodde att inte ha beredskap för domarna med inte big deal. Nyligen, har den nyheten att nu Sangdaew har blivit att ingen ande boxer eftersom även om han har varit pank av domarna, han fortfarande tillämpas armbågen för att slå hans par boxare.

 

Tag, Chai Tungsong eller en av lagarbete, som har stött S. Kittichai Muay Thai lägret av Sirichai Nuansri sade att hon inte får stå denna anklagar av S. Kittichai Muay Thai camp. Dessutom bör det faktiskt öppna sinne till varandra för att acceptera sanningen utan Messina upp med sina sinnen. Dessutom han har varit i denna situation, och han har hört bara domarna att kräva sin boxare bo från repet utan befallande att stoppa eller skilja honom. Å andra sidan, är hans boxer det bra eftersom den buddhistiska novis eller Sirichai har lärt alla vara bra en. Och, efter att titta på i bandet av detta spel, det har endast när domarna har använt sin hand röra axeln av hans boxare bara för att varna honom bo från repet. Om Nichao vill låta hans boxare att slåss med Sangdaew igen, kan han dock tillåta dem att kämpa i endast 115 pounds bara. Således, sedan Sangdaew kan minns för sin gamla form att bli vinnare naturligtvis.

Leave a Reply