“Sakulchai” har hans vältränad kroppstillstånd, så “Choknamchai” inte kan besegra honom.

SiaChai eller Nikhom Phokhao rekommenderat till jublande team av Sakulchai Weronafarm inte att oroa dig denna match på grund av hans bra kroppstillstånd att övervinna Choknamchai Sitchakung säkert. Således kan inte Sergeant Kung Sampran klaga detta ämne längre eftersom i denna tid sin boxare kan slåss med samma storlek boxer utan kämpar för den större storleken en som tidigare.

 

tisdags har reportrar uppenbarats från SiaChai eller Nikom Phokaew eller berömda chefen för Muay Thai lägret och senior Sakulchai Waronafarm eller färsk form boxaren att nu denna match har han beredd att själv fullt ut för att slåss med mästare eller Choknamchai Sitchakung på grund av hans bra kroppstillstånd att inte besvikelse till Muay Thai fans naturligtvis. Samtidigt som Sergeant Kung Sampran har klagomål som hans boxare alltid kämpa med de stora. Å andra sidan, bekräftar SiaChai att för denna tid boxaren Kung kan möta med samma storlek boxer, det ska låta hans boxare att förbereda sig ett utmärkt sätt. Samtidigt, vinna eller förlora är Sportspel, och han har kände förtroende för Sakulchai mycket på grund av sin goda förbereder sig för att förstå mästare kanal 7. Som ett resultat, för denna match kan han vinna Choknamchai trots att de tidigare mästaren. Men han är stark knät en utan rädda för någon med hans bra strategi.

Leave a Reply