“Taladkhwag” kan visa sin bra form innan den sena tiden.

Det sägs att göra medan solen skiner, som är passande för Taladkhwag Saksamrit efter han har kommit tillbaka kraftigt öka mer vikter tills görs i listan för att slåss med Starboy Sengsimaewyim av Chun Kertphet som master par boxaren av Suek Muai Thai kanal 7 denna söndag 1 februari i A.D.2015 samt styrkande av Banglee eller den Surgeant borgmästaren Kerttissak Mudor. I denna tid han kan vinnaren säkert av bäst när det gäller för Muay Thai fläktar för att muntra upp honom också.

 

Nyligen, Taladkhwag Saksamrit, som har Banglee Kertisak Mudor att stödja, har vinna Daewtrang Ch. Khaoyuhaisuzu med flera noter och funniness. Dessutom sin tredje frodigt han har sina sämre rörlighet, men sin två vänster rundor han har knåda sin par boxare tills greppa mästare och får en stor mängd pengar. Därför kommer nu Promotorn Chun Kertphet att listan över honom att slåss med Star boy Sengsimaewyim som master par boxare kanal 7 av denna söndag 1 februari 2015. Därför, om han kan vinna detta par boxare, är det dags för honom att bli master par boxer i en nära framtid.

 

Därför blir det par boxare att bekämpa detta följande: Sakedthong Luakthungpho med Yimsiam Uaddonmueng, Aekwayu av Bangkok Thonburi universitet inför Sibthid S. Suradate, Phethuatrai Satidcd med Onemeechok Phuhongthong, Phetkarung K. Kamphanat inför Thungsangthong P. Chareonphat och Bunnam Ansukhumwit åt med Phanphayak P. Niramon.

Leave a Reply