Knäet kan man utmana med varandra mellan Nuengthep och Phet gissa vinnaren.

För Suek Muai Thai Ched se TV denna söndag 22 februari 2015, Chun Kertphet kan medföra en annan utmärkt par boxare i denna ålder med 100,000 baht att kämpa kanal 7 mellan Phet A. Phimonsri att möta med Nuengthep Imminentair i 118 pounds efter slåss med varandra innan för att vinna och förlora för varje 1 gång. Sedan, i denna match som det kan förutsäga för vinnaren i denna Semi Final omgången.

 

Sedan, för master par boxer striderna denna söndag 22 februari 2015 kan det vara luckiness för Muay Thai fans att titta på den välkända mästare par boxare striderna i Bangkok Lumphinee Rachadamnern boxing stadium kanal 7 igen med det höga priset par boxare uppgår för 100,000 baht och priset från 270,300 baht.

 

Singkaserm Banponlameungdee avslöjade att Promotorn Chun Kertphet denna söndag kanske stöder den master par boxer eller Phet A. Phimonsri att slåss med Nuengthep Imminentair eftersom detta par boxer alltid kämpa med funniness med stark knäet av Phet tålamod för kamp i alla 5 ronder med bekvämlighet. Således, detta par boxare kan en stora summor pengar säkert, Muay Thai fans som har aldrig sett detta bra form par en innan bör komma att titta på detta spel som är snabbt denna söndag för Suek Muai Thai Ched se. Detta program kan dessutom bestå av master par boxare i den stora matchen från programmet miljonär att bekämpa gratis, alla inte bör missa denna bra en.

Leave a Reply