“Phetsingkorn” har väntat för folkets vänlighet.

Nu, symtomet av Phetsingkhorn Nongwangyim eller den dåliga förmögenhet boxare, som varit skadad hans vänstra midja medan striderna med Wanghin P. Saman i Suek Bangrachan denna 15 februari 2015 Rachadamnern boxing stadium är sämre sätt med minskad vikt och hans vänstra ben kan göras tunnare. vill läkarna honom att slappna av helt kontrollera sina symptom normalt. Medan Somchai Mitsu har avslöjat att nu sin utgifter är nästan 100,000 baht, Muay Thai fans av honom inte borde lämna honom genom att hjälpa honom surgently.

 

Efter reportrar av Muai Siam har rapporterat skada Phetsingkorn hans vänstra midja medan striderna med Wanghin P. Saman i Suek Bangrachan denna 15 September 2015 Rachadamnern boxing stadium, nu är hans ont harmoniseringstanken sätt tills verkställer honom att ha lägre vikt med vänster ben att tunnare inte ha kraft att . har nu hans familj tagit honom till rätta och fick resten Kertnakornchon boxing camp i Chonburi landskapet med Somchai Mitzu att ta hand om honom.

 

Nyligen, visade Somchai Mitzu eller manager i S. Samnakbok och främjare av Thepprasit boxing camp att nu symptom Phetsingkorn är sämre sätt. Dock kan han ta en vila och konsumerar mat med att kontrollera sin symptom normalt med sin utgifter för nästan 100,000 baht. Således bör det be för Muay Thai fans av honom att inte lämna honom genom att hjälpa honom också.

 

Somchai avslöjade att det borde sympatisera Phetsingkorn mycket eftersom han är den dåliga fortune boxaren. Dessutom, nu har han tagit resten med honom, och i denna stund har han sin värre symptom, förutom att kunna konsumera mat. läkarna alltid kontrollera hans symptom alla gånger med mycket expenditures för nästan 100,000 baht, men han kan inte lämna honom säkert med hans bästa ta omsorg. Slutligen bör det låta Muay Thai fans av honom att Visa vänlighet genom att hjälpa honom också att kunna för promenader och hjälpa sig själv som en merit.

Leave a Reply