“Somrak” få huvudvärk på grund av inte tillräckligt för att dela på pengarna.

Nu är den hjälte av OS eller Somrak Khamsing vissa att kämpa för att vinna 5 miljoner baht från Lietunant Yodonephadet Suwanwichit denna 2: a April 2015 Rachadamnern boxing stadium. är det säker att han kan förstå alla pengar trots att han har inte mycket tid att öva sig på grund av hans SYSSELSATTHET av skytte dramat. Men är han verkligen menar allvar med att få pengar för varje 2,5 miljoner baht utan att dela lika sätt. Sedan, promotorn Mit Nakorn kan förbereda att göra ett uttalande med informera reglementet för båda av dem att pengar för varje 500,000 baht denna måndag 23 februari 2015 Prince Palace Hotel. Sedan, om de inte är redo att kämpa, han kan gripas av sin 500,000 baht omedelbart.

 

För ålders par boxer, nu Muay Thai fans är intresserade av mycket mellan den hjälte av Olympic eller Somrak Khamsing att vinna 5 miljoner baht för att bekämpa med Lietunant Yodonephadet Suwanwichit denna 2: a April 2015 Rachadamnern boxing stadium. Somrak har dessutom avslöjat hans sinne som nu han har känt alla de grundläggande förordningarna att använda bara näven som den internationella, med undantag för använda armarna för att låta par boxer för att falla ner. Det kan emellertid inte använda andra thailändska strategier, som fötter, knän och armbågar. Således kan det vara övertygade om att med sin bättre kropp skick, han kan övervinna Lietunant Yod säkert med thailändska strategi med hans yngre ålder i 10 år utan problem.

 

Somrak har dessutom avslöjat att för spelet att kämpa nu är han riktigt säker vara vinnaren för att förstå alla pengar. Dock är det inte lätt uppgift eftersom Lietunant Yod har varit de tidigare mästaren i thaiboxning program. Dessutom, är det stora problemet just nu att han har en massa vänner att investera i sin sida mycket tills 3 miljoner baht utan flera supportrar att stödja honom. Det bör alltså göra uttalande i formellt sätt efter att han inte kan svaraalla telefoner, utom återbetala pengarna till dem i vissa delar med sin oro mer än den Lietunant Yod om denna investera pengar.

 

Sedan arrangören Mit Nakorn eller Sumate Siasattabongkot har visat att han har begärt yttrandena till Muay Thai fans och vet att de är alla intresserade av detta par boxare mycket. Emellertid bör det nu ändra reglementet att slåss av löjtnant Yod använda thailändska strategier i full alternativ. Samtidigt som Somrak har att använda i internationella boxning stil bara, det kan göra det tydligt efter att göra ett uttalande om denna måndag 23 februari 2015 Prince Palace Hotel sedan 01.00 Greenwichtid Därför, det kan ge 20 procent för varje 500,000 baht först att dem båda bör läsa förordningarna tydligt bland annat för att registrera deras namn för accepterade alla förordningar. Sedan, om de inte är redo att kämpa i den riktiga dagen, han kan gripas av 500,000 baht med avtalet.

Leave a Reply