Stäng legenden om “Pornsanae Sitmonchai” eller svår Thai West ljudet.

Just nu, kan det stänga legenden om Pornsanae Sitmonchai efter han har lemnade för att bekämpa och bli för att vara tränare i Singapore. Dessutom har Pornsanae postat nyligen sin facebook att tacka för Thaiboxning program och thailändska Muay Thai fans i Thailand som alltid muntra upp honom alla gånger.

 

Sedan har han räknat att den svåra boxaren till lång tid tills att tjänst för Muay Thai fläktar i Thailand och har det Muay Thai fans i Thailand att muntra upp honom förrän nu sin kroppskondition är värre och som slogs av hans par boxare. Som ett resultat, har han lemnade från striderna genom att publicera sin facebook att nu kan han vara endast den andra boxaren för att ta emot priset av den allvarliga. Han vill alltså tacka för Muay Thai fans i Thailand att rösta honom, men denna gång kan vara sista gången för honom att kämpa i thaiboxning program. Sedan han kan stoppa denna uppgift genom att bli för att vara boxning läraren Singapore, och han vill tacka för sitta Mon Chai boxing camp stödja honom alla gånger tills han har sitt goda namn i thaiboxning program. Dessutom skulle han vilja tacka er för thailändska Muay Thai fans i Thailand, speciellt för sin Muay Thai fans i Thailand att skicka uppmuntran till honom sedan nu.

 

Nyligen, har Pornsanae gått till Singapore redan genom att hustrun heter Anders och hans dotter heter fokus att skicka honom Suwannaphum flygplats sista måndagen i 9: e mars 2015. Dessutom Pornsanae kan bli för att vara tränare Evo Yim, och detta boxning läger har flera thailändska kända före detta boxare att undervisa boxare för flera sådana, som Sanghiran Luakbanyai, Namsaknoi Yuttakarnkamthorn och Sakeddaew Phetphayathai.

 

För Pornsanae Sitmonchai har han sitt förnamn som Thanate Cheanchaiyen med sitt smeknamn som Sanae; Dessutom, han föddes den 7 augusti 1981 med sina 34 år gammal. Samtidigt som hans hemstad ligger 19 Mu.5 sub-distriktet Nongfai, distriktet Laokhwan i Kanchanaburi provinsen.

Leave a Reply