“Bangchu” är tryggt att övervinna “Sitaek” definitivt.

Bangchu P. Saman är verkligen verkligen att sin boxare i detta boxning läger eller Sitaek A. Bualert kan kämpa utmärkt sätt att bli mästare i lika vikt säkert. Dessutom i den senaste matchen har han slagit Phetngam Kertkamphon i Suek kungen en rem i den sista matchen med sin stora kropp villkor och sinne utan att göra besvikelse för alla som det senaste året absolut.

 

Bangchu sade att efter Sitaek A. Bualert har slagit till Phetngam Kerttikamphon i den fjärde omgången för Suek kungen en rem Rachadamnern boxing stadium för den sista matchen. Nyligen, har Bangchu P. Saman, som har tagit hand om utbildningen avslöjat att han vill Muay Thai fläktar i Thailand för att muntra upp denna boxer med turen god form och prestanda. Dessutom, i denna stund har han visade alltid bra prestanda, om han har kämpat regelbundet han kan bli den utmärkta boxaren säkert att möta med någon fullt.

Leave a Reply