“Chatukham” vill betala tillbaka efter att pruta för 2 pounds av striderna på sin hemstad.

Wisanuchai Phetrungriang eller big boss Phetrungriang boxing Camp är säkeratt vinna pengar inklusive intressen och fördelar tillbaka från Kingsanglek T. Laksong efter hans boxare eller Chatukam Phetrungriang har förlorat honom i Suek Phetsuphaphan senaste 24 mars 2015 Lumphinee Ramintra. Sedan, i denna tid hans boxare hållit sig med god öva för mer än 100 gånger.

 

Wisanuchai Phetrungriang eller big boss Phetrungriang boxing Camp sa att Sia Bu Meungphet fört Chatukham Phetrungriang att hämnd för Kingsanglek T. Laksong igen som master par boxaren av Suek Phetsuphaphan denna 24 mars 2015 Lumphinee boxing stadium. Dessutom tillfället intressen Muay Thai fans i Thailand av Chatukham vill vinna pengar inklusive av tillbaka, i denna tid kan vara räknade 2 pounds med hans goda öva med Chatukham. Är det verkligen att han inte kan vara förloraren som förra matchen att göra besvikelse till Muay Thai fans i Thailand igen säkert.

 

Big boss av Phetrungriang sade att han vill Muay Thai fläktar i Thailand för att vara säker i form av Chatukham även om han har förlorat till Kingsanglek T. Laksong Rachadamnern boxing stadium i den sista matchen. Således är det Muay Thai fans i Thailand av honom kan pengar även intressen och fördelar tillbaka i denna omgång Suek Phetsuphaphan denna 24 mars 2015 Lumphinee Ramintra boxing stadium, särskilt för hans räknade med 2 pounds att slåss Lumphinee boxing stadium.

Leave a Reply