Det bör fråga inte lyssna för ryktet.

Ouan Muengnon bett Muay Thai fans inte att tro i onlinevärlden efter att någon har postat att Pheemai Chitmuengnon har låtsades vara förloraren vilket resulterar i att göra honom att vara lemnade från denna boxning cirkel säkert. I själva verket, har det ingenting i sanningen, med undantag för Pheemai att vara pressade Fahmongkol Sorchor Danrayong i den tredje omgången som master par boxaren av Suek Muai Thai Ched Se sista söndagen i 19 April 2015 att göra boxare och Chit Muengnon boxing camp förlorar deras namn lite.

 

Efter Pheemai har slagits av Fahmongkol Sorchor Danrayong i den tredje omgången som master par boxare Suek Muai Thai Ched Se sista söndagen i 19 April 2015 som senaste matchen. Nu, i onlinevärlden någon har postat och delade den information som sista matchar Pheemai har låtsades vara förloraren som påverkar att göra honom till vara lemnade från denna boxning cirkel definitivt. Med denna nyhet Ouan Muengnon har visat att Muai Siam att denna nyhet inte är i sanningen, alla borde inte anser dock i onlinevärlden. Dessutom, är denna nyhet att bli gravid för att göra boxare och lagarbete av Chitmuengnon att förlora goda namn. Som ett resultat, är det troligt att Pheemai har förlorat spelet naturligt sätt.

 

Ouan har visat att det med online nyheter som har delats för nuförtiden, inte är i sanningen. Sedan, Muay Thai fans borde inte tror denna nyhet att göra boxare och hans boxning läger att förlora deras namn mycket mer. Å andra sidan, bör domstolen underrätta den Muay Thai fans igen att Pheemai har slagits med hans sämre resultat utan någon hemlighet. Alltså, han har bekräftat och frågade Muay Thai fans inte att tro nyheterna onlinevärlden, men de kan be honom istället att tydligt informera denna nyhet.

Leave a Reply