I området i närheten finns det flera priser att stimulera paret en av Toyota att bekämpa underhållande.

SIA båt eller Nattadate Wachirarattanawong är riktigt säkert att för Toyota boxning runt det kan vara kampen mellan Kwankhao av Rattanabundit med Yodthuanthong Phetyindee akademin att slåss med funniness för gynnar Muay Thai fans mycket. Dessutom är det sista matchen att till bra pris med var och en kan bevisa sin prestation ett utmärkt sätt.

 

För Suek Muai Dee Witheethai sänds söndag 3 maj 2015 Rangsit internationella Muay Thai stadium, kan detta program sändas igen. denna söndag kan det vara den sista matchen av 1st Toyoya Millionnaire mellan Khwankhao av Rattanabundit universitet inför Yodthuanthong Phetyindee. Dessutom vinnaren 500,000 baht följande av den andra en att 300,000 baht, och nyligen Sia båt eller Nattadate Wachirarattanawong har visat att detta par boxare kan kämpa för att vara värt pengarna ett utmärkt sätt.

 

SIA båt sade att detta par boxare är den slutliga mellan Khwankhao och Yodthuanthong för att bekämpa med funniness för att gilla Muay Thai fans verkligen med stora summor pengar nästan totalt 1 miljoner baht. kan dem båda lustigt nog kämpa Muay Thai fans inte missa detta program av Suek Muai Dee Witheethai med någon anledning.

Leave a Reply