Med Prik har skvallrade Muay Thai fans inte för att ta för beviljat “Santanong”

Med Prikthai Silachai har bekräftat att Sia Yai Luakmeungphet inte är det att använda nävarna, men det också Santanong T. Silachai eller boxer i detta team för att använda nävarna också. Vem har varit knackade det är alltså knappast att förutsäga mycket.

 

Med Prik Silachai eller big boss av T. Silachai har avslöjat hans sinne efter Thep Thamma eller lagarbete av en Thong Chai har fört Sia Yai att kämpa för att förhindra mästare i 105 pounds av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium med Santanong T. Silachai. Dock får Santanong sparka hans ben eller använda svår nävarna också inte bara för Sia Yai. Som ett resultat, den som har slagits ska förutsäga resultatet.

 

Med Prik har bekräftat att nu Sia Yai har inte använt nävarna som enda, men Santanong har också använt nävarna allvarligt. Således har den som har slagits till förutsägas mellan Santanong och Sia Yai.

Leave a Reply