“Nichao” kan slåss i 116 pund med “Roichiang”.

Sitter Pakphanang har bekräftat att om Roichiang Choinatawee fortfarande undrar om han förlorade till Nichao Suwityim i Khunsuek Takul Yang som de senaste matcherna, promotorn kan göra denna lista över detta detta par med 116 endast att förutsäga resultatet igen.

 

Sitter Pakphanang eller assistent lagarbete i Palangmai grupp har visat att reportrar av Muai Siam efter Nichao Suwityim kan övervinna Roichiangchoinathawee genom att slåss med funniness i Khun Suek Thakul Yang match Lumphinee Ramintra. Det bör således, tack för Muay Thai fans som alltid muntra upp för Nichao att övervinna Roichiang i de senaste matcherna. Därför, om Roichiang Choinathawee fortfarande undrar om han förlorade till Nichao Suwityim i Suek Khunsuektakulyang som förra matchen, promotorn kan göra listan över honom omedelbart genom att låta honom att kämpa i endast 116 pund.

 

Sit Pakphanang sade att nu lagarbete Suwityim boxing Camp är verkligen glad att efter Nichao kan visa sin prestanda imponerande till Muay Thai fans den sista matchen. Sedan, om Roichiang fortfarande undrar över hans prestation, kanske han har sin chans att slåss igen med endast i 116 pund valfri plats och tid.

Leave a Reply