“Prakaiphetlek” kan bli för att vara nummer 1 av thailändska försäkring boxning runda.

För 7: e thailändska försäkring, har Prakaiphetlek överhängande Air visade bra form hela 2 matcher genom att slå sin par boxare med bra poäng. Sedan, nu har han blivit för att vara nummer 1 omedelbart, och lördag 2: a maj 2015 han kan slåss med Phetdam Kerttichaiyut eller den starka par boxaren, det ska förutsäga huruvida han kommer att vara vinnaren i Suek Muai Thai Lumphinee sändes TGN sedan kl.

 

Dessutom för Suek Muai Thai Lumphinee TGN 7: e thailändska försäkring boxning runda lördag 2: a maj 2015 blir det gammal en; nämligen, master par en eller Prakaiphetlek överhängande Air som har slagit hans par en för 2 gånger. I nästa gång kanske han dessutom slåss med Phetdam Kerttichaiyut från söder att slåss med funniness och spänning.

 

För de andra par boxarna blir det Kaiyasit Kerttichareonchai med Yodkhunthab Ch. Khaoyuhaisuzu, Sangdaew Arawan kämpa som den första par boxaren med Klaphachon Luakbanyai, Sakeddaew Sitchatoi att slåss med Rangkhao Kittichareonkorn, Phenphrapha Sorchor Piakutai att slåss med Mongkoltong Phuketthanachot och Denmussalim Arawan att slåss med Anantadate Mahachaiphattana.

Leave a Reply