“Sornnarai” kan inte förlora spelet.

Nu, Pornchai Thongburan har avslöjat sitt sinne till Sornnarai S. Sommai för att bekämpa med Lekkla Ch. Pradit i 12nd Fukthiangroup av Suek Chao Muai Thai program denna lördag i 2: a maj 2015 Om Noi Muay Thai stadium. Dessutom kanal 3 kommer att sända detta program, och vinnaren kan bli för att vara turen som för att bli mästare från förutsägelse av Muay Thai fans.

 

Iska eller Pornchai Thongburan eller huvudet boxning lägret eller chef för Ph. Thongburan boxing camp har avslöjat hans sinne för att reportrarna av Muai Siam i direkta sättet att om Sornarai S. Sommai har varit under kontroll av honom, han ska vinna Lekkla Ch. Pradit i 12nd Fukthiangroup som den första omgången i den andra matchen för Suek Chao Muai Thai som kommer sändas denna 2: a maj 2015 Om Noi. , kanal 3 kanske sänds detta program på grund av begränsningen av situationen, att Sornnarai har förlorat spelet, han kanske har hans mindre chans att passera in till Semi Final round.

 

Pornchai sade att för Sornnarai S. Sommai, nu har han sitt program att slåss med Lekkla Ch. Pradit i 12nd Fukthiangroup som den första omgången i den andra matchen i Suek Chao Muai Thai som kommer sändas kanal 3 lördag 2: a maj 2015 Om Noi. Således kan inte Sornnarai förlora spelet för att passera in i nästa match.

Leave a Reply