“Dendanai” är väl att hans älskade boxare kan förstå mästare säkert.

Dendanai Aekwit rådde Muay Thai fläktar för att låta honom göra listan över Teedet Sakphet Kerttiphattaraphan eller sin älskade boxare att slåss med Khunharn Sitthongsak som den master par en av Suek Phetphiya denna tisdag 9 juni 2015 Lumphinee boxing stadium. For resten, hans boxare har knackade hans 8 par som kontinuerligt, för denna match skulle han vilja ta tag i mästare i 115 pounds av Thailand utan att göra besvikelse för alla.

 

Dendanai sade med förtroende att nu Sakphet Kerttiphatphan har slagit sin 8 par dem kontinuerligt. Dessutom i nästa match kan han ta tag i mästare i 115 pounds av Thailand med Khunharn Sitthongsak som master paret en av Suek Phetphiya denna tisdag i 9: e juni 2015 Lumphinee boxing stadium. Likaså sade han dessutom som denna match Sakphet har utbildat sig perfekt med bra kropp villkor att slåss med 100 procent. Sedan bör man bjuda in Muay Thai fans att titta på detta spelet mycket för att skapa knackar statistiken som 9: e gången för att förstå mästare. Som ett resultat, är han säkeratt i denna match Sakphet eller hans älskade boxare kan göra bra jobb genom att slå ett annat par som den nionde människor utan slutar med 5 rundor för säker.

Leave a Reply