Endast tigga för få ytterligare en chans att kämpa igen.

Aan Sukhumwit eller big boss Aan Sukhumwit boxing Camp och de stödjande lagarbetet Kerttipraison boxing Camp sa att efter Yokdam har visade bra form att övervinna Sanit i Suek Chao Muai Thai den sista matchen Om Noi boxing stadium med flera punkter att bli vinnare, i detta ögonblick, har inte han bad om allt från lagarbete av Palangmai grupp. Om i nästa match Yokdam Kerttipraison visar bra form att bli vinnare för en annan 2-3 matcher efter att ha visat bra form för 4-5 matcher innan kan han skapa bra äran till sin lilla boxning läger för den första tiden med att vara bra tillfälle för honom mycket.

 

Aun sade att han inte har inte bara gjort för sig själv bara, men det gör också för hans boxare Kerttipraison boxing camp eftersom detta boxning läger är den liten. Sedan, om hans boxare kan passera in i striderna i den sista matchen igen för att skapa bra äran att hans boxning läger, det kan vänta honom att skapa bra form för en annan 2-3 matcher också.

Leave a Reply