“Mongkolchai” har flyttat till praktiken på PK Muai Thai Yim.

SIA Bu Muengphet har accepterat att han nyligen har skickat den välkända boxaren under Mongkolchai Phetsuphaphan att skydda mästare i Madang i 140 pounds av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing stadium med Saksongkram Phobtheeratham sänds lördag 6: e juni 2015. Dessutom har nu han övat sig P.K. Sanchai Muai Thai Yim i mer än 3 veckor nu. Således är det säkert att han inte kan göra besviken för Muay Thai fans säkert.

 

SIA Bu Muengphet har avslöjat hans sinne att nu han fattat ett beslut att sända den välkända en under Mongkolchai Phetsuphaphan att skydda mästare i Madang i 140 pounds av Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi med Saksongkram Phobtheeratham denna lördag i 6thJune 2015. Sedan, nu han har övat sig P.K. Sanchai Muai Thai Yim i mer än 3 veckor nu, det kan vara säkeratt det inte kan göra besviken att Muay Thai fans säkert.

 

SIA Bu sa att just nu Mongkolchai har hållit sig till praktik P.K. Sanchai Muai Thai Yim för mer än 3 veckor på grund av mycket beredskap. Sedan kan det anser att han kan skydda mästare utan att göra besviken till Muay Thai fansen för säker.

Leave a Reply