“San” kan få mästaren bälte tillbaka till Thungsong.

Kodea vill inte säga en massa saker för om Muay Thai fans vill vinna mycket pengar, de bör vara intresserad av San Pharanchai att besegra av den utmärkta en i 2 år eller Phanphayak Chitmuengnon. Dessutom bör San Pharanchai fattningsförmågan mästaren bälte för att föra den tillbaka till Thungsong också.

 

I detta ögonblick är det dags för Muay Thai fläktar för att muntra upp denna fredag i 5: e juni 2015 för Phanphayak Chitmuengnon eller den utmärkta 2 år att bevisa sin prestation till San Pharanchai för greppa mästaren bälte i 126 pounds Lumphinee boxing stadium. Således, för beredskap i denna tid det visar att båda är redo att kämpa utan problem att bli vinnare.
Dessutom för beredskap San Pharanchai från Thungsong nu har han kommit till Bangkok redan sedan i tisdags av att tas om hand under Kodea eller Pharanchai Adithepworaphan förvaltning utmärkt sätt. Dessutom San Pharanchai har visat för detta känner att han har varit glad mycket att gå med som master par en i den stora matchen i Lumphinee boxing stadium. På samma sätt längs en och en halv månad har han utbildat sig väl bland annat för att kontrollera sin konsumtion att slåss i 126 pounds. Sedan, nu är han säker med 1 miljon procent att vinna Phanphayak trots att hans namn är värre än detta par en.

 

Slutligen sade Kodea att han skulle inte vilja säga något för mycket, men han är säkerom sitt nya arbete boxning lägret att göra listan över par sådana, särskilt för San Pharanchai att förstå mästaren bälte tillbaka till Thungsong definitivt. Således denna kväll kan alla komma till heja honom upp utan att vara säkert besviken.

Leave a Reply