Den har bekräftat att “Aekmongkol” kan återkomma till vara den välkända säkert.

Bangchu har bekräftat att nu Aekmongkol 5 stjärnor kyckling daew yim eller älskade boxer kan återkomma till slåss i thaiboxning stadion igen säkert. Nu är det i ögonblicket att återvinna sin sjukdom, men den har bekräftat att i början av A.D. 2016 kan han kämpa för att visa bra form att vara den välkända igen definitivt.

 

Efter hans skada benet brutet Suek Miliionaire av Medji att slåss med Khwanphet S. Suwanphakdee sista söndagen den 28 December A.D. 2014 av Suek Muai Dee Withee Thai, går nyligen Aekmongkol av 5 stjärnor i kyckling daew yim inte att slåss på grund av hans ben brutet. Nyligen, lagarbete av Muai Siam har uppenbarats från Bangchu Ph. Saman eller chefen för 5 stjärnor kyckling daew yim Ngongchok som nu sjukdom Aekmongkol återvinns lite tills han kan normalt. Läkaren vill tyvärr fortfarande att avhjälpa honom utan att tillåta honom att kämpa i thaiboxning programmet just nu, förutom slåss snart utan längre än i början av A.D.2016 för säker. Dessutom är det troligt att han kan bli den välkända boxaren igen med att vara åtgärdat big Times.

 

Dessutom har Bangchu Ph. Saman visade att nu Aekmongkol har hans bättre kroppskondition tills han kan normalt. Men just nu läkaren fortfarande tillåter inte honom att slåss, men det bör spendera mycket tid tills han kan slåss som vanligt eller i början av A.D. 2016. Således, Muay Thai fans inte ska vara orolig om detta ämne på grund av bättre kropp villkora av honom, och det hoppas att han kan bli för att vara den välkända genom att spendera fler gånger.

Leave a Reply