För Max Program, har det gett priser för flera sådana.

Numphet eller Arsira Taochareonsuk har visat att anledningen till att han har fattat ett beslut att ge priset av sår split är att låta boxer för att försöka visa den bra strategin när det gäller bekämpa underhållande. Sedan, denna söndag 21 juni 2015 har han gjort framsteg att arbeta genom att föra Chiangrob Phumphanmueng att slåss med Kristus Lantayim som master paret en kanal 8 sedan 6,20 10:20 PM

 

Därför, för Max Muai Thai Numphet eller Arsira Taochareonsuk han har skapat de populära arbetet med utmärkta betyg vara antalet 1 kanal 8 som sänds varje söndagar sedan 6,20 10.20 p.m. nyligen, det har öppnat för förteckningar över par boxare denna söndag 21 juni 2015 genom att föra Chiangrob Phumphanmueng eller Chaowaha Chanchaimuaithai att slåss med Rayraymee Payae , Sinsamut S. Klinmee att slåss med Kalikor Stochanof, Chalermphon Lantayim att slåss med Sarah Sitsonthidate, Sankeng S. Ritthaisong att slåss med Suebasa Chanchaimuaithai och Yoddoi Phanphaluakchaomaetraithong att slåss med Yodphayak Sudsakorn Muai Thai Yim.

 

Dessutom, Numphet har avslöjat om beskärningen av denna munterhet som det kan uppstå Chanyut Hengtrakul att ge priset av sår split till boxarna i detta program, och han har gett till var och en av dem för nål för 500 baht som motivation när det gäller använda armbågarna. Medan det finns knackar priset från Manas Meephong eller ägaren av flyta marknaden i 4 regioner kan ge för varje 5,000 baht för att låta detta boxning program att göra nöje.

Leave a Reply