“Phanghaew” har reserverat för mästare i Phunsia boxning runda.

DAB Phang Kongphrab eller big boss Phang Kongphrab har meddelat för att skapa bra historia av boxning cirkeln genom att träna sin boxare i boxing stadium att bli mästare Phunsia boxning runda för matcherna hela tiden i 2 år. Således, den femtonde dagen i Phunsia boxning runda är det säker mycket att Yodphet Phangkongphrab kan ha sin nog talang för att bli champion av 1400 Phunsia boxning runda säkert.

 

Efter Yodphet Phangkongphrab har övervunnit Yokphet Yingchareonfarm i Semi Final omgången av 15 Phunsia, nyligen Dabphang Kongphrab eller äldre en av Muay Thai camp har gett nyheten att han vill skapa historia för att utbilda boxaren för att bli mästare Phunsia boxning runt 2 år kontinuerligt.

 

Dessutom sa badda Phang Kongphrab att Yodphet det senaste året har visade vackra form genom att greppa mästaren för att honom att känna sig glad. Sedan kommer att tryggt hans Muay Thai läger vara den första att ha boxer som en förkämpe för 15 Phunsia för 2 år kontinuerligt.

Leave a Reply